Нацгвардійці розбили колону росіян на сході України

Нацгвардійці розбили колону росіян на сході України

В Донецькій області бійці Нацгвардії продовжують нищити ворожу техніку. Окупанти намагалися просунутися колоною: одним танком та 5 БМП, але не вийшло. Про це повідомляє пресслужба МВС України.

Бронетанкову колону ворога розбили бійці спецпідрозділку НГУ "Омега-1", розповів голова МВС Ігор Клименко. Ворожа техніка була ліквідована завдяки влучним ударам артилерії спецпризначенців, а також використанню FPV-дрона.

"Вцілілою лишилася тільки БМП-3 окупантів, але вже наступної хвилини "омегівці" її успішно ліквідували. Ворожий штурм зірвано, окупантів ліквідовано. Очищаємо нашу землю далі", - додав глава МВС.

Ворог намагався просунутися колоною: одним танком та 5 БМП.

Нагадаємо, у складі ЗС рф є сім військових літаків далекого радіолокаційного виявлення та управління А-50У та повідомили про кількість ворожих Су-34 та Су-35. Про це повідомило Головне управління розвідки МО України.

Як писали "Ми-Україна" раніше, російські війська у середу, 3 квітня, атакували ракетами Селидове Донецької області. Про це в своєму Telegram-каналі повідомив очільник обласної військової адміністрації Вадим Філашкін.

За його словами, окупанти атакували населений пункт із комплексу "С-300".

Головне