НАТО надалі надаватимемо потужну підтримку Україні на шляху до членства в альянсі, — Патрік Тернер

НАТО надалі надаватимемо потужну підтримку Україні на шляху до членства в альянсі, — Патрік Тернер

У День захисників та захисниць України старший представник НАТО в Україні Патрік Тернер підтвердив незмінну підтримку Альянсу українському народу. Про це повідомляє Представництво НАТО в Україні у Фейсбуці.

"Сьогодні народ України вшановує пам'ять всіх тих, хто віддав своє життя за свободу своєї країни, і хто продовжує боротися за її майбутнє як суверенної та незалежної держави. Ми і надалі надаватимемо потужну підтримку Україні в її боротьбі та на її незворотному шляху до членства в НАТО", – зазначив Тернер.

Він наголосив, що НАТО з Україною.

"Ми і надалі надаватимемо потужну підтримку Україні в її боротьбі та на її незворотному шляху до членства в НАТО", - підкреслив Тернер.

Нагадаємо, міністр оборони України Рустем Умєров оголосив про масштабні кадрові та структурні зміни в оборонному відомстві. Про це повідомляє пресслужба Міністерства оборони України.

Як писали "Ми-Україна" раніше, у День захисників та захисниць України, 1 жовтня, Президент Володимир Зеленський звернувся до народу з урочистою промовою. Відеозвернення було записане біля історичних Золотих воріт у Києві, де розташована надбрамна церква Пресвятої Богородиці.

Головне