Насвяткували на кримінальне провадження: двоє чернігівчан запускали феєрверки

Насвяткували на кримінальне провадження: двоє чернігівчан запускали феєрверки

Чернігівські правоохоронці у ніч на 4 жовтня затримали двох місцевих жителів, які ігноруючи заборону запустили феєрверк в обласному центрі. Порушниками виявились чоловік 45 років та 40-річна жінка, обоє були напідпитку, інформує пресцентр поліції Чернігівської області.

"Чоловік та жінка були у нетверезому стані. Свої дії правопорушники пояснили тим, що святкували день народження жінки", йдеться у дописі.

За вказаним фактом правоохоронними органами було відкрито провадження за статтею про хуліганство ( ч. 1 ст. 296 ККУ). Порушникам "загрожує "світить" обмеження волі на термін до п'яти років.

У Нацполіції вкотре нагадали про заборону на використання в Україні піротехнічних виробів під час дії воєнного стану.

Нагадаємо, навесні правоохоронці затримали у Києві чоловіка, який попри воєнний стан влаштував салют в одному з дворів столичного Святошинського району. Чоловіку загрожує покарання у вигляді п’ятирічного терміну обмеження волі.

Як писав "Ми-Україна" раніше, Литва вирішила цього року скасувати традиційний щорічний фестиваль феєрверків Vilniaus Fejerija. Мерія Вільнюсу заявила, що на це є декілька причин і одна з них це емоційний стан українців, які вимушені були втікати від війни на литовську землю

Головне