Наслідки урагану "Мілтон" у США: кількість загиблих зросла до 16 людей

Наслідки урагану

Внаслідок небезпечного урагану "Мілтон", який пройшовши шлях через Флориду загинуло щонайменше 16 осіб. Про це повідомляє Департамент охорони правопорядку Флориди, пише СBS News.

Вісім округів штату повідомили про 16 смертей, пов'язаних з стихійним лихом.

"Серед загиблих – шестеро в окрузі Сент-Люсі, троє - в окрузі Волусіа, двоє - у Пінелласі та по одному загиблому - в округах Цитрус, Полк, Гіллсборо, Сарасота та Оріндж", - йдеться в повідомленні.

Повені, які виникли внаслідок урагану заблокували дороги в центральній і північній частинах штату. 

Губернатор Флориди Рон Десантіс заявив, що наразі енергетичні компанії працюють над відновленням електропостачання для близько трьох мільйонів жителів, які залишилися без світла.

Зазначається, що збитки від "Мілтона" можуть досягти 100 мільярдів доларів - це майже вдвічі більше, ніж збитки від усіх катастроф, що сталися в Сполучених Штатах Америки до вересня минулого року.

Нагадаємо, що берегова охорона США врятувала чоловіка, який залишився у відкритому морі, чіпляючись за холодильник після того, як його човен застряг у Мексиканській затоці через ураган “Мілтон”. Чоловіка знайшли приблизно за 48 км від узбережжя Флориди.

Як писав "Ми-Україна" раніше, у Сполучених Штатах Америки через ураган Мілтон загинуло щонайменше четверо людей

Головне