Наслідки ракетного удару по аеродрому Саки в Криму зафіксували супутники

Наслідки ракетного удару по аеродрому Саки в Криму зафіксували супутники

Супутники зафіксували наслідки ракетної атаки ЗСУ по аеродрому Саки в анексованому Криму. Про це повідомляє "Крим.Реалії".

Видання "Крим.Реалії" показало знімок за 28 липня, на якому видно, що на одній із частин аеродрому, де базувалися російські літаки Су-30, з'явилися темні плями, які можуть свідчити про пожежу чи вибухи.

На цей момент роздільна здатність супутникового знімка не дозволяє повністю оцінити наслідки цієї атаки.

Нагадаємо, 26 липня Генштаб ЗСУ повідомив, що підрозділи ракетних військ у взаємодії з іншими складовими Сил оборони завдали удару по аеродрому Саки. Пізніше низка зʼявилася інформація про ураження двох Су-30СМ.

Нагадаємо, український екіпаж у складі Станіслава Ковальова та Ігоря Хмари успішно подолав втішні заїзди у змаганнях з академічного веслування на Паризькій Олімпіаді. Спортсмени вибороли право виступити у півфіналі у класі легкої парної двійки.

Як писали "Ми-Україна" раніше, представники української розвідки оцінюють вдалу акцію туарезьких повстанців проти сил російської ПВК "Вагнер" у Малі як таку, що може мати вплив на всю рф. Розвідувальне відомство також натякає на можливість подальших подій у цьому контексті. Про це представник ГУР Андрій Юсов.

Головне