Наші війська стримують наступ ворога на Покровському та Курахівському напрямках, - Сирський

Наші війська стримують наступ ворога на Покровському та Курахівському напрямках, - Сирський

Головнокомандувач Збройних сил України Олександр Сирський розповів про ситуацію на полі бою та про те, як українські захисники дають відсіч окупантам. Про це він повідомив на своїй сторінці у Facebook.

За словами Головкома, протягом двох діб він перебував у частинах, які ведуть оборону на Покровському та Курахівському напрямках. Саме тут ворог зосередив основні ударні сили, намагаючись прорвати оборону ЗСУ та вийти до великих населених пунктів.

Сирський наголосив, що маючи значну перевагу у особовому складі, озброєнні та техніці, противник атакує щодня. Однак українські військові ставлять перед собою завдання утримати зайняті рубежі, завдати максимальних втрат ворогові, виснажити його та зірвати його плани.

Головнокомандувач ЗСУ наголошує на вирішальній ролі офіцерів у цій ситуації. Їхня присутність на полі бою, підтримка особового складу та чітке керування є запорукою успіху.

"Під час роботи з командирами бригад та їх підлеглими прийняв всі необхідні рішення щодо посилення оборони резервами, виділення додаткової кількості ракет, боєприпасів, засобів РЕБ та БПЛА. Впевнений, це допоможе нашим підрозділам успішно відбивати атаки противника та завдавати йому суттєвих втрат", - підкреслив Сирський.

Як повідомляли "Ми-Україна" раніше, російські окупаційні війська, ймовірно, готуються до нових атак, аналізуючи свої попередні удари по енергетичній інфраструктурі.

Головне