Наші спецпризначенці на Тендрівській косі виконали ще й ряд таємних завдань, - Іван Тимочко

Наші спецпризначенці на Тендрівській косі виконали ще й ряд таємних завдань, - Іван Тимочко

Українські спецпризначенці, крім відомих операцій на Тендрівській косі, виконали низку секретних завдань, спрямованих на довгострокову перспективу. Про це у ефірі "Ми-Україна" повідомив Іван Тимочко, Голова Ради резервістів Сухопутних військ.

Ефективність цих дій підкреслюється значним послабленням контролю противника над Чорним морем порівняно з минулим роком. Це стало можливим завдяки успішним атакам на системи протиповітряної оборони, аеродроми та кораблі ворога.

Такі операції вимагають ретельної попередньої розвідки, що свідчить про наявність потужної агентурної мережі України в Криму. Ці фактори в комплексі дозволяють проводити складні військові операції з високою ефективністю.

"Розуміємо, що Чорне море зараз ворог не контролює на стільки, на скільки він міг це робити рік тому. Це пов’язано з ударами по системах ППО, ударами по аеродромах, безперервними ударами по російських кораблях, і, звичайно, що такі операції проводяться, коли добре проводиться дорозвідка. Це означає, що є наша хороша агентурна мережа в Криму", - додав він.

Нагадаємо, рада оборони Сумської області підтримала пропозицію утворити Великописарівську та Середино-Будську міську військові адміністрації. Про це повідомили у Сумській ОВА.

Як писали "Ми-Україна" раніше, президент Володимир Зеленський подав до Верховної Ради проєкт закону про множинне громадянство. Про це повідомили у картці законопроєкту.

Головне