Наші десантники на Донеччині знищили польовий табір російських окупантів - відео

Наші десантники на Донеччині знищили польовий табір російських окупантів - відео

Десантно-штурмові війська ЗСУ видовищно знищили польовий табір російських загарбників, який ті розгорнули на Донеччині. Звідти окупаційне військо планувало йти в атаку на позиції 71-ї окремої єгерської бригади ДШВ.

Українські оборонці плани ворога зруйнували. Для планування атаки вони використали безпілотники, які зафіксували перекинув противником підкріплення до зони табору. Опісля наша артилерія рознесла ворожі укріплення вщент.

"Кілька окупантів стали добривом для місцевої флори та фауни, арсенали путінської зброї суттєво підвищили температуру навколишнього середовища, наближаючи весняне тепло", - йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, упродовж минулої доби загальні бойові втрати рф у війні проти України зросли на ще 530 бійців. Наші Сили оборони за учорашній день також знищили вісім танків, шість бойових броньованих машин, три артилерійські системи, одну РСЗВ та 15 дронів. Таким чином від початку повномасштабної війни рф в Україні окупаційне військо майже 175,7 тис. військовослужбовців.

3 квітня агресор здійснив три ракетних та 21 авіаційний удар. Окрім того, окупаційне військо більш як 33 рази відкривало вогонь по українських мирних містах та селах і позиціях ЗСУ з РСЗВ. 

Як писав "Ми-Україна" раніше, і без того складна ситуація у Сєвєродонецьку продовжує погіршуватись. Падають пошкоджені раніше російськими снарядами будинки, комунальні послуги зникли навіть там, де їх дивом вдалось зберігати.

За даними ВЦА, на сьогодні в населеному пункті залишаються близько 10 000 місцевих жителів, якщо враховувати окупантів – десь до 20 000.

Головне