"Наша армія не настільки велика": Данілов прокоментував інформацію західних ЗМІ щодо втрат України

Секретар Ради національної безпеки та оборони Олексій Данілов назвав недостовірною інформацію західних ЗМІ про рівень втрат України під час повномасштабної війни. Це питання він прокоментував у інтерв'ю німецькому виданню Welt.

"Наша армія не настільки велика, щоб говорити про втрати у 70 тисяч солдатів. У тих, хто навів такі цифри, вочевидь немає точної інформації про ситуацію в нашій країні. Незрозуміло, чому шановні журналісти поширюють таку дезінформацію про наші втрати", – заявив Данілов.

Нагадаємо, Україна успішно застосувала далекобійну зброю власного виробництва, повідомив президент Володимир Зеленський за результатами селекторної наради. За словами глави держави, зброя вразила ціль на відстані 700 кілометрів.

“Мінстратегпром (відзвітував, – ред.) про власне виробництво. Успішне застосування нашої далекобійної зброї – ціль уражена за 700 кілометрів”, – заявив президент України.

Як повідомляли “Ми-Україна” раніше, головною мрією президента України Володимира Зеленського є перемога у війні, яка унеможливить нові війни рф.

“Номер один – це закінчення війни перемогою. Перемога для усіх різна. А для мене, як президента, я б хотів таку перемогу, що унеможливить повернення війни. Я б хотів саме такої перемоги. Це непросто. Це складова, яка залежить не тільки від потужності армії, а саме від безпекової інфраструктури і від суспільства. Номер один – від народу. Треба, щоб народ залишився в єдності”, – зазначив Володимир Зеленський.

Головне