Народний артист України Віталій Білоножко помер на 71 році життя

Народний артист України Віталій Білоножко помер на 71 році життя

У вівторок, 9 січня, народний артист України, засновник і організатор Міжнародного фестивалю "Мелодія двох сердець" Віталій Білоножко помер на 71 році життя.

Про це повідомила пресслужба Буринської міської ради в Сумській області на сторінці у Facebook.

"Ще влітку ми віншували Віталія Васильовича з осяйним ювілеєм, у спогадах разом поринали у світ його слобідського дитинства, бажали ґараздів, запрошували на гостини до Буринського краю, раділи його вітанням земляків", - йдеться в дописі.

Серед відомих пісень артиста - "Україно мати", "Боже, дай Україні волю!", "Давайте разом заспіваєм, браття", "Чарівнице", "Щоб ти щасливою була". Протягом кар'єри Віталій Білоножко випустив шість компакт-дисків в Україні, США та Канаді, антологію власної творчості та 12 аудіокасет.

У 1999 році разом зі своєю дружиною Світланою Білоножко співак став засновником Міжнародного фестивалю родинної творчості "Мелодія двох сердець". Пізніше він виступав під час концертних програм, був постійним учасником благодійних акцій і гала-концертів. Він також викладав на кафедрі естрадного співу в Київському національному університеті культури і мистецтв.

Як повідомляли "Ми-Україна" раніше, помер чемпіон світу з футболу та визнаний одним із найкращих захисників в історії гри Франц Беккенбауер. Легенда німецького футболу померла у віці 78 років. Беккенбауер вважається одним з винахідників ролі "ліберо" - вільного захисника, а у 1974 році він став чемпіоном світу разом зі збірною ФРН.

Головне