Нардепу Ніколаєнку повідомили про підозру у вчиненні смертельної ДТП

Нардепу Ніколаєнку повідомили про підозру у вчиненні смертельної ДТП

Народному депутату України повідомлено про підозру у вчиненні смертельної ДТП. Про це повідомили в Офісі генерального прокурора.

Народному депутату України повідомили про підозру у порушенні правил безпеки дорожнього руху особою, яка керує транспортним засобом, що спричинили смерть потерпілої (ч. 2 ст. 286 КК України).

3 листопада близько 10:00 на трасі Київ-Чоп поблизу села Березівка нардеп здійснив наїзд на дівчину, яка переходила проїзну частину. Дівчина загинула на місці. За попередніми даними, народний обранець, перевищив дозволену максимальну швидкість руху. Зараз вирішують питання про обрання йому запобіжного заходу.

Нагадаємо, дорожньо-транспортна пригода трапилася у Житомирському районі. Народний депутат від "Батьківщини" Андрій Ніколаєнко збив на смерть18-річну дівчину. Тоді повідомляли, що в автомобілі народний обранець був з дружиною.

Як писали "Ми-Україна" раніше, нардеп від "Батьківщини" Андрій Ніколаєнко підтвердив, що перебував за кермом автівки, яка на смерть збила 18-річну дівчину на Житомирщині. Він заявив, що всіляко сприятиме розслідуванню та пройде всі необхідні експертизи.

Головне