Нардеп Максим Єфімов вирішив скласти депутатський мандат

Нардеп Максим Єфімов вирішив скласти депутатський мандат

Народний депутат України Максим Єфімов від депутатської групи "Довіра", співголової якої він є, вирішив скласти депутатський мандат.

Про це народний обранець повідомив на своїй сторінці у Facebook.

За його словами, відповідне рішення було ухвалено через брак часу на парламентську діяльність. Адже наразі він займається справами прифронтового міста Краматорськ, що в Донецькій області, де його обрали нардепом.

Він зазначив, що з першого дня повномасштабної війни команда Краматорської міської ради, у якій він працює, безперервно організовує життєдіяльність громади. У співпраці з обласною владою і жителями Краматорська було збудовано головний вузол України у прифронтовій зоні. Він став прихистком для цивільних переселенців і місцем, яке забезпечує потреби українських військових у боротьбі з агресором.

Зараз команда залучена в процеси збереження промислового та економічного потенціалу Краматорська. Так, робота в Краматорській міські раді не залишає для нього часу на іншу діяльність.

"Ці зусилля не лишають часу на щось інше. Зокрема і на депутатську діяльність. В умовах війни вона вимагає забагато зусиль. Їх, скажу відверто, бракує, і вони не завжди є результативними. ... Саме тому оголошую про складання повноважень депутата Верховної Ради України", - розповів Єфімов у соцмережі.

Наразі в українському парламенті залишається 402 депутата.

Як повідомляли "Ми-Україна" раніше, суд відправив нардепа Лабазюка у СІЗО на два місяці з можливістю вийти під заставу у 40 млн гривень.

Головне