Нарада і зустріч з військовими: Зеленський приїхав до Кропивницького

Нарада і зустріч з військовими: Зеленський приїхав до Кропивницького

Президент України Володимир Зеленський у понеділок, 5 лютого, приїхав до Кропивницького у рамках робочого візиту і провів нараду щодо стану справ у регіоні.

Про це глава держави повідомив у своєму Telegram-каналі. За словами українського президента, під час наради було обговорено питання допомоги внутрішньо переміщеним особам. Як відомо, майже 90 тис. таких людей залишилися жити в Кіровоградській області.

Внаслідок цього під час наради наголошувалось на важливості збереження та створення робочих місць.

Крім того, Володимир Зеленський поспілкувався з присутніми щодо захисту об’єктів критичної інфраструктури та посилення протиповітряної оборони в регіоні. Президент України наголосив, що наразі важливо нарощувати системи радіоелектронної боротьби (РЕБ).

Він висловив подяку кожному, хто щодня додає сили нашій державі у боротьбі проти російського агресора.

Крім того, у Кропивницькому президент відвідав один із медичних закладів, де проходять лікування українські захисники. Зеленський поспілкувався з воїнами, а також вручив їм нагороди.

Напередодні глава держави повідомляв про візит в Дніпропетровську область. Там він також проводив нараду, яка стосувалась захисту енергооб'єктів та забезпечення сталого електропостачання. Президент був поінформований щодо ситуації в регіоні, особливо в Нікопольському та Криворізькому районах. Він також відвідав центр підготовки мобільних вогневих груп.

Як повідомляли "Ми-Україна" раніше, президент України Володимир Зеленський у неділю, 4 лютого, відвідав місто Роботине у Запорізькій області, де знаходиться дислокація 65-ї окремої механізованої бригади. Глава держави особисто зустрівся з військовими ЗСУ.

Головне