Напився і проспав втечу: прикордонники затримали українця на шляху до Словаччини

Напився і проспав втечу: прикордонники затримали українця на шляху до Словаччини

Українця, який намагався незаконно перетнути кордон, затримали прикордонники на паспортному контролі на кордоні із Словаччиною.

Про це повідомила Держприкордонна служба.

Чоловік розробив складний план втечі, прагнучи дістатися до Польщі, де проживає його батько. Для цього він спочатку мав намір доїхати до Буковеля, звідти автобусом – до Ужгорода, а потім перетнути кордон із Словаччиною, неофіційно обходячи пункт пропуску. Проте, на етапі перевезення автобусом ситуація пішла не так, як планувалося.

Щоб "підтримати хоробрість", порушник вживав алкоголь. Після цього він заснув у салоні автобуса. Коли автобус досяг контрольного пункту, його розбудили прикордонники. Результатом стало затримання порушника на паспортному контролі. Його незаконний план перетворився на провал, а порушник наразі перебуває під вартою. В даний момент триває розслідування щодо його спроби втечі.

Нагадаємо, СБУ затримала ексчиновницю, яка організувала механізм втечі ухилянтів під виглядом водіїв гуманітарних вантажів під час перебування на посаді у Волинській ОВА. Вартість такої “послуги” складала до 5 000 доларів США з одного клієнта.

Як повідомляв "Ми-Україна", Збройні сили України перетнули російсько-український кордон 6 серпня та захопили частину території у Курській області. Останні дні російська пропаганда створює фейки про українських військових.

Головне