Напад на АЗС у Києві: чоловіку загрожує довічне ув'язнення за вбивство

Напад на АЗС у Києві: чоловіку загрожує довічне ув'язнення за вбивство

У Києві вранці 41-річний чоловік напав на 65-річного відвідувача автозаправки у Святошинському районі. Зловмисник пострілом з рушниці вбив чоловіка.

Про це повідомляє Національна поліція України. 

Інцидент стався 18 вересня вранці близько 7:00 у Святошинському районі Києва. На автозаправній станції підозрюваний вистрілив з рушниці в 65-річного чоловіка, після чого забрав його сумку та втік на його автомобілі.

Правоохоронці провели спецоперацію і затримали підозрюваного неподалік місця злочину. Автівку загиблого знайшли на території гаражного кооперативу, а речі разом із рушницею вилучили як речові докази з автомобіля підозрюваного.

Під час обшуків у його помешканні та гаражі виявили гранату й набої, походження яких встановлюється. Поліція також перевіряє, чи перебував підозрюваний під дією наркотичних або психотропних речовин.

Підозрюваному вже висунули обвинувачення за статтями Кримінального кодексу України, зокрема за умисне вбивство з корисливих мотивів (п.6 ч. 2 ст. 115), розбій напад (ч. 4 ст. 187), незаконне заволодіння транспортним засобом (ч. 3 ст. 289) та незаконне поводження зі зброєю (ч. 1 ст. 263) йому загрожує довічне позбавлення волі.

Як писали “Ми-Україна” раніше, Міжнародна шахова федерація (FIDE) вирішила не відновлювати повноцінне членство шахових федерацій росії та Білорусі.

Головне