Напад ХАМАС: у кібуці Беері знайшли понад 100 тіл убитих ізраїльтян

Напад ХАМАС: у кібуці Беері знайшли понад 100 тіл убитих ізраїльтян

У кібуці Беері, що розташований недалеко від Сектора Гази, виявили понад 100 тіл ізраїльтян, які стали жертвами нападу бойовиків. Це означає, що кожний десятий житель був вбитий під час цього нападу.

Ізраїльська газета "Єдіот ахронот" опублікувала відео, на якому можна побачити, як озброєні особи в'їжджають на територію кібуцу Беері вранці 7 жовтня.

Пізніше волонтери виявили понад сотню тіл жертв. Треба враховувати, що ця кількість може зрости, оскільки пошукові операції тривають. Місцевий житель повідомив, що кібуц було повністю зруйновано в результаті нападу.

Загальна кількість жертв нападу бойовиків з ХАМАС в Ізраїлі сягнула понад 900 осіб, згідно з повідомленнями видання The Times of Israel. З цієї кількості понад 250 людей були вбиті терористами під час музичного фестивалю, який відбувався біля кордону із сектором Газа.

Довідка.

7 жовтня ХАМАС, група бойовиків з Сектору Газа, вчинила напад на Ізраїль. Вони взяли в заручники, забрали життя сотень цивільних осіб і захопили деякі військові об'єкти. Увечері того ж дня ізраїльська армія (ЦАХАЛ) змогла відновити контроль над значною частиною захоплених територій. Крім того, терористи вивозили у сектор Гази ізраїльтян, зокрема, дітей, де знущалися над ними.

Відповідно до цього ізраїльський уряд оголосив про введення "стану війни" і запустив контртерористичну операцію під назвою "Залізні мечі". Протягом перших двох днів від початку війни ЦАХАЛ наніс тисячам цілей у Секторі Гази серйозні удари. Проте ізраїльське військове командування наголошує, що це лише початок операції, оскільки їхня мета - знищення групи ХАМАС.

10 жовтня стало відомо, що Ізраїль авіаударами "стер" в Газі майже 800 будинків, ще понад 5000 - пошкодив.

Як інформував "Ми-Україна" раніше, Гуменюк пояснила, чому ракетних ударів рф по Україні останнім часом поменшало.

Головне