Намагався потрапити до Румунії: уродженець Харкова потонув у річці Прут

Намагався потрапити до Румунії: уродженець Харкова потонув у річці Прут

Прикордонники виявили у річці Прут тіло чоловіка, який незаконним шляхом намагався потрапити до Румунії. Про це повідомляє Державна прикордонна служба України.

Відомо, що працівники ДПСУ отримали повідомлення від румунських колег, що неподалік від відділу прикордонної служби "Мамалига" було знайдено тіло ухилянта.

Фахівці встановили, що загиблим зловмисникам виявився уродженець Харкова 1982 року народження.

Прикордонники застерігають від спроб незаконного перетину кордону України.

"За порушення прикордонного законодавства передбачена адміністративна або кримінальна відповідальність, також, такі протиправні дії нерідко пов’язані з ризиком для життя та здоров’я", - йдеться в повідомленні.

У ДПСУ додали, що наразі зафіксовано підняття рівня води в Тисі. Від початку повномасштабного вторгненння росії на територію України на річкових ділянках загинуло 24 особи.

Нагадаємо, що на Буковині неподалік від державного кордону, була затримана група чоловіків, які намагалися незаконно перетнути кордон до Румунії.

Як писали "Ми-Україна" раніше, прикордонники за допомогою дрону виявили трьох чоловіків біля села Гулянка на Одещині, які намагались незаконно перетнути кордон.

 

Головне