Намагалися жити подалі від цивілізації: у Скелястих горах США загинула сім’я

Намагалися жити подалі від цивілізації: у Скелястих горах США загинула сім’я

У Скелястих горах США загинула сім’я з трьох людей, які намагалися жити подалі від цивілізації. Йдеться про 42-річну Ребекку Венс, її 14-річного сина та 41-річну сестру Крістін Венс.

Про це повідомило видання The New York Times. Як зазначається, усі троє переїхали до кемпінгу в Колорадо в 2022 році, аби жити поза цивілізацією. 

Ребекка Венс хотіла жити з сином "поближче до землі". Сучасний світ розчаровував її і здавався "хаотичним" і "небезпечним". Жінка розповіла своїй зведеній сестрі Тревалі Джарі, що хоче вирощувати і збирати власну їжу, живучи подалі від новин, вірусів та політики США.

"Вона поїхала з добрими намірами. Вона думала, що захищає свого сина і нашу сестру Крістін, тому що не хотіла, щоб вони були втягнуті в те, до чого котиться світ", – розповіла Джара.

Страхи Ребекки посилилися під час пандемії. Вона не вірила в теорії змови, однак була налякана і сподівалась на краще життя у природі. За словами Джари, 14-річний син її сестри був розумним і турботливим. При цьому він був "маминим синочком". Він перебував на домашньому навчанні та не бачився з однолітками.

Сестра Ребекки Крістін спочатку не хотіла їхати, але потім передумала. Вона хотіла "підстрахувати" Ребекку. Таким чином, незважаючи на вмовляння родичів, сім'я вирішила їхати.

Трійця розбила табір поблизу кемпінгу Голд Крік на заході Колорадо, приблизно в годині їзди від міста Ганнісон. 

Вже 9 липня 2023 року турист знайшов розкладений труп поблизу кемпінгу Голд Крік. Наступного ранку прибула поліція, яка розшукала два інших тіла. 25 липня Майкл Барнс, слідчий, ідентифікував Ребекку Венс із рідними.

Троє членів сім'ї загинули ймовірно взимку від холоду. Коли землю навколо них засипало снігом – відлюдники палили сухі палиці і розпалювали вогонь у наметі, щоб зігрітися. Барнс також припускає, що сестри і підліток померли внаслідок недоїдання.

Як повідомляли "Ми-Україна" раніше, у Новій Зеландії, у центрі міста Окленд, сталася смертельна стрілянина.

Головне