Наліт "шахедів" на Київ: в столиці без світла залишились близько 80 будинків

Наліт

Через масовану ворожу атаку дронами по Києву 25 листопада знеструмленими у місті залишилися 77 будинків. Без електрики наразі також 120 столичних установ, інформує Міненерго.

У відомстві уточнили, що в ході нальоту безпілотників "було знеструмлено повітряну лінію" у середмісті Києва. Фахівці займаються встановлення причин та працюють над відновлення подачі електрики в осел киян.

Енергомережа постраждала внаслідок атаки і в Київській області. Відомо, що відключення низки повітряних ліній 330 кВ.

Як відомо, окупаційна армія рф здійснили масовану дронову атаку України 25 листопада. Загарбники випустили по території нашої країни кілька десятків "шахедів", більшість з них була спрямована на Київ. Внаслідок атаки у столиці є постраждалі та пошкодження. Так, через падіння уламків у Соломʼянському районі було пошкоджено житловий будинок - сталося руйнування пʼятиповерхівки, а у Дніпровському районі уламки збитого БпЛА впали на багатоповерховий будинок.

У Повітряних силах ЗС України зауважили, що цієї ночі росіяни випустили по Україні рекордну кількість ударних безпілотників.

Нагадаємо, попередня атака ворогом Києва відбулась 19 листопада. Українські захисники неба тоді збили кілька десятків "шахедів" ще на підльоті до міста.  

Як писав "Ми-Україна" раніше, за підсумками бойової доби 24 листопада сукупні втрати армії рф у війні поповнились ще 860 бійцями , сімома танками, майже 20 артилерійськими системами та вісьмома БпЛА. 

Головне