Наєв: Росіяни постійно атакують Сумщину з артилерії та авіації і застосовують ДРГ

Наєв: Росіяни постійно атакують Сумщину з артилерії та авіації і застосовують ДРГ

Російські окупанти продовжують атакувати прикордонні райони Сумської області. Для здійснення ударів росіяни використовують різні види озброєння, зокрема артилерію та авіацію. Про це повідомив командувач Об'єднаних Сил ЗСУ Сергій Наєв.

Також він наголосив, що ворог постійно застосовує на цьому напрямку ДРГ.

"У прикордонних районах Сумської області тривають бойові дії, які становлять серйозну загрозу як для військових, так і для цивільних мешканців. Ворожа армія використовує різні види зброї, включаючи артилерію та авіацію. Великою загрозою є активність диверсійних груп противника", - йдеться у повідомленні.

Водночас Наєв запевнив, що українські захисники активно протидіють диверсантам.

"Командування Північної операційної зони проводить постійні тренування контрдиверсійних груп, щоб підготувати військових до виявлення та нейтралізації ворога який намагається перетнути кордон. Контрдиверсійні групи вже неодноразово продемонстрували свою ефективність у знешкодженні ворожих диверсантів, тому їх готовність до дій є надзвичайно важливою", - наголосив командувач Об'єднаних Сил ЗСУ.

Як повідомляли "Ми-Україна", Сили оборони України протягом 25 січня знищили вісім танків, 16 бойових броньованих машин, півтора десятка артилерійських систем та 20 одиниць автомобільної техніки. Також українські бійці ліквідували 990 окупантів.

Головне