Найбільших втрат ворог зазнає на Донеччині, - Тарнавський

Найбільших втрат ворог зазнає на Донеччині, - Тарнавський

Найбільших втрат ворог зазнає на Донеччині. На Таврійському напрямку зростають втрати рф у живій силі та бронетехніці. Українським бійцям за добу вдалося знищити три танки, два ББМ, одне БпЛА та один автомобіль. Про це повідомив командувач оперативно-стратегічного угруповання військ "Таврія" генерал Олександр Тарнавський. 

Близько 80% втрат російської армії спостерігають на Донеччині.

За добу в операційній зоні ОСУВ "Таврія" ворог завдав 17 авіаударів, провів 37 бойових зіткнень та здійснив 649 артобстрілів.

Нагадаємо, українські захисники відбили низку ворожих атак на ключових напрямках і знищили ще 750 російських військових.  
Загальні бойові втрати росії з початку повномасштабного наступу на Україну 24 лютого становлять близько 325 580 військовослужбовців.

Як писали "Ми-Україна" раніше, близько 400 населених пунктів у десяти областях України залишилися без світла станом на вечір неділі, 26 листопада. Про це повідомив президент України Володимир Зеленський.

Глава держави наголосив, що нині ситуація найскладніша у південних регіонах. Там посилено працюють рятувальники та правоохоронці, які намагаються ліквідувати наслідки негоди.

Головне