Найбільша за всю історію країни: у Мексиці вилучили партію наркотиків на 100 млн доларів

Найбільша за всю історію країни: у Мексиці вилучили партію наркотиків на 100 млн доларів

Військово-морські сили Мексики здійснили операцію з перехоплення наркотиків у п'ятницю, 19 жовтня, встановивши новий національний рекорд за обсягом вилученої контрабанди. Про це повідомляє видання DW.

Вилучено 8,4 тонни наркотиків вартістю понад 2 мільярди песо (100 мільйонів доларів). Затримано 23 особи, причетні до контрабанди. Конфісковано 8 700 літрів палива та шість плавзасобів.

Операція проведена біля Тихоокеанського узбережжя поблизу Ласаро-Карденаса. Наркотики перевозили на п'яти катерах та швидкісній субмарині.

"Це найбільша кількість наркотиків, вилучених під час морської операції, безпрецедентної в історії інституції", - заявили представники ВМС Мексики, підкреслюючи масштаб успіху.

Нагадаємо, поліція викрила та ліквідувала масштабний наркокартель, який працював у 20 регіонах України. Злочинці виготовляли майже тонну солей Альфа-PVP й амфетаміну щомісячно.

Як писали "Ми-Україна" раніше, у лікарні Baptist Health Richmond, що в штаті Кентуккі, США, мертвий донор несподівано прийшов до тями на операційному столі. Саме в той момент медики готувалися до трансплантації його серця.

Головне