Нагадали генералам, як використовують спецназ: кіберфіхівці атакували 13 компаній рф

Нагадали генералам, як використовують спецназ: кіберфіхівці атакували 13 компаній рф

Українські кіберфахівці провели операцію до Дня підрозділів спеціального призначення збройних сил рф, який на росії святкують 24 жовтня.

Про це повідомляє Армія.Інформ.

Відомо, що здійснено вплив на сервери 13 компаній серед яких "РосХимЗащита" (виробник засобів індивідуального захисту для рф), Фонд "русь великая" (один з інструментів ідеології "русского міра"). Також було зламано сайти підприємств, які залучені до кредитування учасників агресії рф – "Залог", "МФК "Джой Мани".

Дані військових рф, здобуті в ході операції, та інші потенційно цікаві дані передані у відповідні структури, - повідомляє деталі Стратком ЗСУ.

На стартових сторінках сайтів, чиї сервери були зламані, було розміщено зображення начальника генштабу рф Валерія Гєрасімова та міністра оборони рф Андрія Бєлоусова. Візуалізація супроводжується віршем про російських спецпризначенців: "генералы ошибки допускают, а эти парни ценою жизни исправляют". З побажанням: "пусть у генералов хоромы растут, а на ваших могилах цветочки растут. Чтоб за спасенье вашей души молились мать, жена и малыши".

Як повідомляв "Ми – Україна" раніше, у серпні хакери привітали українців з 33-літтям Незалежності - зламали сайти 33 російських підприємств.

Головне