Нафтогаз допоможе відновити корпуси університету у Франківську

Нафтогаз допоможе відновити корпуси університету у Франківську

Група Нафтогаз допоможе відновити Івано-Франківський національний технічний університет нафти і газу, його корпуси були пошкоджені внаслідок російської ракетної атаки в ніч на 22 червня. Про це повідомив голова правління НАК "Нафтогаз України" Олексій Чернишов. 

"Черговий російський злочин цього разу був спрямований проти студентів – майбутніх фахівців нафтогазової галузі. Попередньо, через обстріл пошкоджено 14 будівель університету, вибито понад 800 вікон", – йдеться у повідомленні. 

Черговий російський злочин цього разу був спрямований проти студентів — майбутніх фахівців нафтогазової галузі. 

"Обговорив допомогу університету з керівницею Івано-Франківської ОВА Світланою Онищук та ректором університету Ігор Чудик. Ми не залишимось осторонь та профінансуємо відновлення навчального закладу після того, як фахівці повністю оцінять масштаби руйнувань. Наша молодь – це наше майбутнє, і ми зробимо все можливе, щоб якнайшвидше відновити пошкоджені споруди та навчальний процес в університеті", - зазначив Чернишов.

Нагадаємо, кількісь загиблих та постраждалих внаслідок удару російських окупантів по Харкову зросла. За останніми даними, від атаки рф загинули три людини та 29 осіб зазнали поранень.

"Багатостраждальний Харків. Ворог продовжує знищувати цивільну інфраструктуру. Люди втрачають життя, здоровʼя, близьких.

Як писали "Ми-Україна" раніше, російські окупанти систематично здійснюють ротацію та переміщення своїх підрозділів, направляючи додаткові сили на Харківщину з інших ділянок фронту в Україні. Така тактика вказує на можливі плани противника щодо посилення тиску в цьому регіоні. Про це в ефірі "Ми-Україна" повідомив речник ОТУВ "Харків" Юрій Повх.

 

Головне