"Нафтогаз" долучився до ремонту Центру протезування "Незламні"

Група "Нафтогаз" долучилась до облаштування Центру протезування і ортезування UNBROKEN | НЕЗЛАМНІ у Львові. Тут виготовляють сотню протезів на місяць і виховують нову плеяду кваліфікованих вітчизняних протезистів. Завдяки підтримці партнерів у Центрі створений унікальний інклюзивний простір. 

"Нафтогаз" підтримав ремонт одного з поверхів основної будівлі. 

"На жаль, ми маємо тисячі, десятки тисяч поранених осіб, які потребують певного ставлення і професійного відношення. Сьогодні ми бачимо побудований об'єкт, Об'єкт, який наповнений життям, наповнений професійними людьми. Ми бачимо наших захисників, які сьогодні отримують підтримку у вигляді професійних, якісних, сучасних протезів, і це важливо", - зазначає голова правління НАК "Нафтогаз України" Олексій Чернишов.

"Центр протезування Unbroken не тільки виробляє протези, це є і великий навчальний центр, де ми вчимо протезистів для багатьох центрів з нашої держави. І тут важлива, власне, партнерська підтримка. Група«Нафтогаз» завжди стоїть поруч і допомагає тим людям, які є в важкому стані", - розповів львівський міський голова Андрій Садовий.

Від початку Великої війни Львів прийняв уже майже 18 000 поранених з усієї України, і військових, і цивільних. Переважна більшість отримала допомогу і пройшла реабілітацію саме тут. 

Лікування тут безоплатне, більшість проєктів реалізується за підтримки спонсорів. У "Незламних" наголошують, що якісна реабілітація поранених –  важлива складова лікування, підтримки і відновлення наших захисників.

"Впав скид під ноги з дрона. Я почав займатися в червні цього року. Насправді бачу прогрес по собі. Насправді комфортно, так як тут реабілітаційний центр інтегрований в лікарню. Ти можеш, в принципі, на етапі виздоровлювання займатися, ти виграєш час. Дуже зручно, обладнання тут цілком всього достатньо, щоб підготувати себе до протезування", - говорить пацієнт Unbroken, ветеран ЗСУ Андрій Соломін.

"Коли людина потрапляє в гарні умови, є гарне лікування, то процес одужання йде значно швидше. Тому умови, приміщення, обладнання, ресурси, чим користується лікар, і ще як гарний привітний лікар, ефект лікування буде в тисячу разів кращий", - наголосив гендиректор першого медоб'єднання Львова Олег Самчук.

Національний реабілітаційний центр UNBROKEN | НЕЗЛАМНІ працює на базі Першого медоб'єднання Львова – найбільшої медичної установи України, до якої входять дві дорослі лікарні та одна дитяча.

Як писав "Ми-Україна" раніше, "Нафтогаз" профінансував утеплення школи на Полтавщині.

Головне