Надзвичайно вдала операція: у ГУР розповіли про знищення російських кораблів у Криму

Надзвичайно вдала операція: у ГУР розповіли про знищення російських кораблів у Криму

Україні вдалося знищити два малі десантні кораблі чорноморського флоту рф, які були носіями зенітно-ракетних комплексів та повинні були прикривати інші російські судна. Про це розповів представник ГУР МОУ Андрій Юсов в ефірі національного телемарафону "Єдині новини".

"Це надзвичайно вдала операція. Мова йде не лише про два вже можна стверджувати знищених десантних катери, достатньо сучасних як для російського флоту. Окрім знищеного БТР і втрат серед особового складу, це також носії зенітно-ракетних комплексів, які мали прикривати інші судна Чорноморського флоту рф", - зазначив Юсов.

При цьому він додав, що окупанти використовували такі судна для операцій на острові Зміїний. За словами Юсова, після знищення цих суден росії немає чим їх замінити.

Крім того представник української розвідки розповів, що завдяки роботі українських захисників зі знищення російських кораблів поступово чф рф зі всією своєю інфраструктурою перебазовується до Новоросійська.

Як повідомляли "Ми-Україна", Головне управління розвідки оприлюднило відео нічної спецоперації в тимчасово окупованому Криму, під час якої були вражені малі десантні кораблі Чорноморського флоту рф. Згодом у ГУР додали, що обидва російські десантні катери, які уразили у тимчасово окупованому Криму 10 листопада, пішли на дно

Раніше колишній заступник начальника штабу ВМС ЗСУ Андрій Риженко висловив думку, що російські окупаційні війська готували якусь операцію із застосуванням знищених катерів.Він наголосив, що під час атаки наших дронів ворожі катери були завантажені технікою.

Головне