Над Дніпропетровщиною вночі збили п'ять "шахедів": є руйнування

Над Дніпропетровщиною вночі збили п'ять

Сили оборони України приземлили вночі 4 травня п'ять "шахедів" над Дніпропетровщиною. Внаслідок роботи по ворожих цілях у регіоні є пошкодження, повідомили у обласній військовій адміністрації.

Так, у Павлоградському районі було пошкоджено об'єкт критичної інфраструктури та три приватні будинки. Внаслідок атаки постраждали 57-річна жінка та 55-річний чоловік.

"Цієї ночі в Павлоградському районі оборонці збили п'ять "шахедів". Але без руйнувань не минулося. Пошкоджений об'єкт критичної інфраструктури. А ще - три приватні будинки. Один з них зайнявся. Пожежу загасили. Постраждали чоловік та жінка. Обоє госпіталізовані в стані середньої тяжкості", - йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, рятувальники продовжують ліквідацію наслідків масованої атаки дронів по Харкову. Внаслідок атаки у Харкові виникли три пожежі, площа однієї з них складає 3 тисячі квадратних метрів.

Як повідомляли "Ми-Україна", російське окупаційне військо у ніч проти 4 травня атакувало Україну "шахедами". Всього окупанти випустили 13 ударних БПЛА, всі вони були знищені.

Головне