Начальника одного з ТЦК Рівненщини, якого в кабінеті знімала прихована камера, переведуть у бойову частину

Начальника одного з ТЦК Рівненщини, якого в кабінеті знімала прихована камера, переведуть у бойову частину

Начальник одного з військкоматів Рівненської області написав рапорт на переведення в бойову частину після того, як у мережі зʼявилось відео, зняте на приховану камеру в його кабінеті. Про це повідомили в Оперативному командуванні "Захід".

"Командування не має претензій щодо виконання офіцером поставлених задач у межах покладених на нього службових обовʼязків. Проте відзначаємо, що особисті питання військовослужбовці не повинні вирішувати на робочому місці", — йдеться у повідомленні.

Офіцер з власної ініціативи написав рапорт про переведення його до однієї з бойових частин. Наказ про його призначення до нового місця служби підписаний відповідним керівництвом.

Відео спричинило суспільний резонанс, тож офіцер з власної ініціативи написав рапорт про переведення його до однієї з бойових частин.

Нагадаємо, пропагандистка путінського режиму та головний рупор Кремля Маргарита Симоньян отримала вже другу підозру від СБУ за заклики вбивати українців, бомбардувати міста та виправдання війни, яку розв'язала рф. 

Як писали "Ми-Україна" раніше, служба безпеки України затримала агента рф, він був працівником "Укрзалізниці", який, за їхніми даними, готував ракетний удар по залізничній лінії. Про це повідомила пресслужба СБУ.

 

Головне