На звільненій Херсонщині проводяться відновлювальні роботи

На звільненій Херсонщині проводяться відновлювальні роботи

На Херсонщині проводяться активні роботи з відновлення інфраструктури та гуманітарної допомоги на звільненій території.

Про це повідомляє Херсоньска ОВА. 

Наразі для відновлення електропостачання на Херсонщині працюють вісім бригад, що включають 38 робітників та 19 одиниць техніки. Минулої доби енергетики зосередилися на аварійно-відновлювальних роботах на лініях, які забезпечують електропостачання для Високопілля, Великої Олександрівки, Нововоронцовки, Малої Олександрівки, Нововоскресенська, Нововознесенська, Білозерки та Херсона.

У Херсоні тривають роботи з відновлення будівель після російських ударів. 13 робітників Херсонської обласної комунальної аварійно-рятувальної служби та ДСНС виконали ремонтні роботи на 10 адресах житлових будинків, де були закриті 41 вікно OSB-листами.

Загалом сапери вже обстежили 352 890,3 гектарів деокупованій території, з яких 319,272 гектарів – землі сільськогосподарського призначення. На цих територіях виявлено та знешкоджено понад 199 тисяч вибухонебезпечних предметів.

Гуманітарна допомога продовжує надходити. Учора мешканці звільнених територій отримали 980 буханок хліба, 250 порцій гарячих обідів та 2480 літрів води від міжнародних громадських організацій, благодійників та волонтерів.

Як писали “Ми-Україна” раніше, російські окупанти обстріляли Херсон, внаслідок чого жінка отримала поранення.

Головне