На Житомирщині унаслідок масованої атаки загинула жінка, постраждали житлові будинки та об'єкти критичної інфраструктури

На Житомирщині унаслідок масованої атаки загинула жінка, постраждали житлові будинки та об'єкти критичної інфраструктури

У Житомирській області внаслідок російської ракетної атаки загинула жінка, є руйнування. Про це повідомив у Телеграмі начальник Житомирської ОВА Віталій Бунечко.

"На Житомирщині під час масованої ракетної атаки постраждали житлові будинки та об'єкти критичної інфраструктури. На жаль, за попередніми даними, внаслідок терористичних дій російського режиму загинула жінка", - йдеться у повідомленні.

Як повідомили в ОВА, у місті введено аварійні відключення світла. А також призупинено водопостачання 

Через складну ситуацію в енергосистемі в області введено аварійні відключення світла. Працюють рятувальники і ремонтні бригади.

Нагадаємо, під час масованої ракетно-дронової атаки 26 серпня засоби повітряного нападу ворога завдали шкоди одразу в 15 областях України. Про це повідомив прем'єр Денис Шмигаль.

Як писали "Ми-Україна" раніше, на Вінниччині є влучання в обʼєкти критичної інфраструктури. Є пошкодження вибуховою хвилею приватного будинку. Про це повідомили у Вінницькій ОВА. 

Головне