На Житомирщині сталася моторошна ДТП за участю вантажівок і мікроавтобуса (фото)

На Житомирщині сталася моторошна ДТП за участю вантажівок і мікроавтобуса (фото)

Біля села Миколаївка у Звягельському районі Житомирської області сталася аварія з участю двох вантажівок та мікроавтобуса на трасі Київ-Чоп.

Про це повідомили у Нацполіції.

Попередньо встановлено, що автомобіль "DAF", що рухався до Києва, зіткнувся з вантажівкою "Mercedes Benz Atego", яка стояла на узбіччі. Після цього "DAF" зіткнувся з мікроавтобусом "Mercedes Vito", який рухався в тому ж напрямку. В результаті всі транспортні засоби загорілися.

Двоє пасажирів мікроавтобуса "Mercedes Vito" загинули. Їх особи зараз встановлюютьправоохоронці.

Також травми отримали водій та пасажир вантажівки "DAF" віком 52 та 50 років відповідно, а також пасажир автомобіля "Mercedes Vito" у віці 38 років. Вони були госпіталізовані до Звягельської лікарні з різними ступенями тяжкості травм.

Наразі правоохоронці встановлюють всі обставини та причини аварії. Попередня юридична кваліфікація - частина 2 статті 286 Кримінального кодексу України.

Нагадаємо, у польській столиці Варшаві сталася смертельна дорожньо-транспортна пригода. Серед загиблих ймовірно є українці. Водій автомобіля BMW перевищив допустиму швидкість руху та втратив контроль над автівкою. Після цього автомобіль влетів у дерево та загорівся. Він вигорів повністю.

Як писав "Ми-Україна" раніше, Центральне бюро розслідувань Індії оголосило про взяття під арешт осіб, які обманом відправляли місцевих чоловіків на війну в Україну воювати у складі російського війська. 

Головне