На Запоріжжі водій збив військового та втік

На Запоріжжі водій збив військового та втік

Поліція розшукує шукає водія, який 12 липня збив військовослужбовця в селищі Комишуваха у Запорізькій області і втік з місця аварії, залишивши його без допомоги на узбіччі.

Про це повідомила поліція Запоріжжя.

Інцидент стався близько 21:35 на вулиці Богдана Хмельницького в Комишувахі. Невідомий водій автомобіля Toyota Hilux збив військового, який йшов по узбіччю у напрямку руху авто.

За даними поліції, водій продовжив рух без зупинки та надання допомоги. Військовослужбовець, отримавши серйозні травми, помер на місці події.

Наразі правоохоронці шукають автомобіль зі ознаками механічних пошкоджень, таких як відсутній передній бампер та пошкоджене ліве бокове дзеркало. Це стосується автомобіля Toyota Hilux темного кольору.

Поліція закликає всіх, хто може надати будь-яку інформацію про місцеперебування цього авто, звертатися за номерами: +38 (061) 434-19-16 або 102. Вони наголошують на важливості кожної деталі, яка допоможе встановити винуватця і притягнути його до відповідальності за скоєний злочин.

Нагадаємо, у Молдові автобус "Кишинів - Київ" зіткнувся із автомобілем, в результаті загинуло двоє людей. Внаслідок аварії 74-річний водій автомобіля та його 69-річна дружина загинули на місці.

Як писав "Ми-Україна" раніше, президент Чехії оголосив про поставку 50 тисяч боєприпасів Україні.

Головне