На Закарпатті заблокували канал незаконного переправлення чоловіків призовного віку за кордон

На Закарпатті заблокували канал незаконного переправлення чоловіків призовного віку за кордон

Правоохоронці в Ужгородському районі правоохоронці заблокували канал незаконного переправлення військовозобов’язаних через державний кордон України та затримали організатора злочину й чотирьох “клієнтів”.

Про це повідомляє поліція Закарпатської області. 

Співробітники міграційної поліції Закарпатської області, спільно з СБУ та ДПСУ, припинили діяльність стійкого каналу незаконного перетину кордону для чоловіків призовного віку. Організатором схеми виявився 39-річний житель Ужгорода, який за вісім тисяч доларів США з однієї особи пропонував переправлення до Словаччини. Правоохоронці затримали його під час спроби перевести чотирьох чоловіків з Донеччини, Київщини та Закарпаття.

Порушники намагалися втекти, але їх затримали неподалік кордону. Організатора схеми поміщено в ізолятор, йому загрожує до семи років позбавлення волі за ч. 2 ст. 332 ККУ. Тривають оперативні заходи щодо можливих спільників.

Нагадаємо, кількість смертельних випадків під час спроб нелегального перетину державного кордону перевалила за 40. Це число жертв під час спроб незаконно залишити територію України є неостаточним.

Як писали “Ми-Україна” раніше, армія російської федерації перекидає штурмові групи до Роботиного Запорізької області. Також противник проводить розвідувально-пошукові дії.

Головне