На Закарпатті відкрили модульне містечко для переселенців

На Закарпатті відкрили модульне містечко для переселенців

На Закарпатті у селі Нересниця Тячівського району відкрили нове модульне містечко для внутрішньо переміщених осіб. Про це повідомив 

Воно складається з 10 повністю облаштованих будинків, призначених для розміщення сімей з дітьми.

Сім родин з Харківської, Херсонської, Донецької та Запорізької областей вже оселилися в новому містечку. Очікується, що ще три будинки будуть заселені найближчим часом. Кожен будинок повністю обладнаний меблями, побутовою технікою та всім необхідним для комфортного проживання.

Білецький наголосив на актуальності збільшення житлового фонду для переселенців, враховуючи постійні евакуації з прифронтових територій.

Проєкт реалізовано за підтримки міжнародних партнерів - благодійних фондів "Карітас Чеська Республіка" та "Людина у скруті" (Словацька Республіка). Фінансування комунікацій та благоустрою території забезпечили Закарпатська ОВА, обласний та місцевий бюджети.

Як писли "Ми-Україна" раніше, уряд Норвегії обмірковує можливість встановлення високого прикордонного паркану, оснащеного сучасними технологіями. Про це повідомила міністерка юстиції країни Емілі Енгер Мелл в інтерв'ю NRK.

Головне