На Закарпатті травмувався "турист", який шукав Румунію

На Закарпатті травмувався

Прикордонники відділу "Ділове" Мукачівського загону спільно зі співробітниками ДСНС долучилися до порятунку 31-річного жителя Херсонщини. Про це повідомили в ДСНС.

Прикордонники врятували 31-річного чоловіка з Херсонщини, який намагався нелегально перетнути кордон.

Після 15 годин блукання він впав зі скелі. Йому надали першу допомогу та доставили до лікарні з травмами грудної клітки, голови та живота.

Громадянин намагався незаконно перетнути кордон. Самостійно проклавши собі маршрут за онлайн картами, "турист" вирушив у гірську подорож. 

До місця події прибули співробітники гірсько-рятувального Рахівського відділення ДСНС, які надали херсонцю першу допомогу та транспортували його до лікарні.

Нагадаємо, Путін 14 червня, виступив з черговими маніпулятивними заявами, які мають на меті ввести в оману міжнародну спільноту, підірвати дипломатичні зусилля для досягнення справедливого миру та розколоти єдність світової більшості навколо цілей і принципів Статуту ООН. 

Як писали "Ми-Україна" раніше, Україна вже активно працює над організацією другого Саміту миру, на якому планує презентувати результати та дорожню карту, сформовані під час інавгураційного заходу. Про це повідомив заступник керівника Офісу президента Ігор Жовква, не виключаючи можливості залучення росії до нього "у певних форматах".

Головне