На Закарпатті підприємство таємно шило куртки для збірної рф з лижного спорту

На Закарпатті підприємство таємно шило куртки для збірної рф з лижного спорту

На Закарпатті виявили підприємство, де виготовляли зимові лижні куртки для російської національної збірної з лижного спорту. Про це повідомив голова Закарпатської обласної державної адміністрації Віктор Микита. 

За його даними, підприємство, де шили куртки з символікою держави-агресора, належить громадянину Італії.

"На одному з підприємств Закарпаття, власником якого є громадянин Італії, приховано виготовляли зимові лижні куртки італійського бренду "Vist" із символікою держави-агресора для національної збірної російської федерації з лижного спорту, замовником котрої є організація "RUSSIA SKI TEAM", - йдеться у повідомленні.

Голова Закарпатської ОДА наголосив, що СБУ та Нацполіція задокументували та припинили протиправну діяльність підприємства.

Також Микита висловив подяку правоохоронцям за оперативне реагування на загрозу та недопущення протиправної діяльності в інтересах російських окупантів.

Як повідомляли "Ми-Україна", Служба безпеки України припинила незаконну діяльність щодо вивезення за кордон товарів подвійного призначення, які підлягають експортному контролю, на території Кіровоградської області. Ці товари включають допоміжні газотурбінні двигуни та навігаційну апаратуру для вертольотів Мі-8.

Головне