На Закарпатті перекинувся в кювет рейсовий автобус: постраждали 11 людей

На Закарпатті перекинувся в кювет рейсовий автобус: постраждали 11 людей

У селі Сімер на Закарпатті сталася дорожньо-транспортна пригода за участі рейсового автобуса, унаслідок якої постраждали люди. Про це повідомили у поліції Закарпатської області.

Правоохоронці встановили, що 69-річний водій автобуса марки "IVAN" здійснював рух з Полянської Гути в напрямку Ужгорода. Чоловік не впорався з керуванням та допустив з’їзд в кювет, де автобус перекинувся на бік.

За медичною допомогою звернулось 11 пасажирів автобуса. Значні травми зафіксовано у трьох із них – 46-ти та 60-річні жінки, а також 17-річна дівчини.

За даним фактом слідчі відкрили кримінальне провадження за ч. 1ст. 286 Кримінального кодексу України, тобто порушення правил безпеки дорожнього руху.

"Рейсовий автобус перекинувся у кювет. Вже за кілька хвилин бригади ЕМД були на місці пригоди і надавали допомогу потерпілим. Внаслідок аварії травми легкої та середньої ступені важкості отримали семеро пасажирів та водій", - йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, служба безпеки України повідомила про затримання агента ФСБ, який коригував нову серію російських ударів по Нікопольському району Дніпропетровщини. Про це повідомила пресслужба СБУ.

Як писали "Ми-Україна" раніше, російське окупаційне військо під час удару по Полтавській області 17 червня пошкодило лінії електропередач. Внаслідок цього у регіоні без світла залишилися 53 тисячі споживачів. Про це повідомив голова Полтавської обласної військової адміністрації Філіп Пронін.

Головне