На Закарпатті оголосили триденний траур за загиблими воїнами 128-ї бригади

На Закарпатті оголосили триденний траур за загиблими воїнами 128-ї бригади

У Закарпатській області з понеділка, 6 листопада, оголошують триденний траур за загиблими воїнами 128-ї бригади. Про це заявив очільник Закарпатської обласної військової адміністрації Віктор Микита у своєму Telegram-каналі.

За його словами, у районі виконання бойових завдань у п'ятницю, 3 листопада, трагічно загинули воїни 128-ї окремої гірсько-штурмової Закарпатської бригади. Вони ціною власного життя захищали незалежність України від російських окупантів.

Внаслідок загибелі бійців у понеділок, 6 листопада, на території Закарпаття оголошено триденну загальнообласну жалобу. У регіоні будуть приспущені державні прапори.

Крім того, щоранку о 9:00 мешканці Закарпатської області будуть вшановувати пам’ять воїнів хвилиною мовчання. У храмах різних конфесій регіону відбудуться богослужіння, зазначив голова ОВА.

Як повідомляли "Ми-Україна" раніше, російські окупанти 3 листопада вдарили ракетою "Іскандер-М" по особовому складу 128-ї окремої гірсько-штурмової бригади. Згідно з оприлюдненою інформацією, обстріл відбувся на Запорізькому напрямку. Внаслідок ворожого удару є жертви серед військовослужбовців та офіцерів. Також постраждали і мирні жителі.

Головне