На Закарпатті 21-річний чоловік спалив автівки ЗСУ та Червоного Хреста

На Закарпатті 21-річний чоловік спалив автівки ЗСУ та Червоного Хреста

Служба безпеки України та Національна поліція затримали на Закарпатті 21-річного переселенець з Вінниччини, який підпалив автомобілі Збройних сил України та Товариства Червоного Хреста. Про це повідомляє пресслужба СБУ.

За задумом російських спецслужб серія підпалів мала розхитати суспільно-політичну обстановку в регіоні.

У месенджері Telegram на зрадника вийшов представник спецслужб країни-агресора і запропонував гроші в обмін на співпрацю.

"Розраховуючи отримати грошову "винагороду", фігурант зафіксував загоряння на камеру свого телефону та відправив відеозвіт російському куратору", - йдеться в повідомленні.

Співробітники поліції затримали зрадника "на гарячому", щойно він підпалив третю автівку. На місці події у нього вилучили засоби підпалу та мобільний телефон із доказами листування з російськими замовниками.

Чоловіку загрожує до 10 років позбавлення волі.

Нагадаємо, що Служба безпеки України та Національна поліція затримали трьох поплічників ворога, які підпалювали службові автомобілі Сил оборони в Україні.

Як інформував "Ми-Україна" раніше, двом жителям Тернополя, які підпалили авто військового ЗСУ за вказівкою російських спецслужб, загрожує до восьми років позбавлення волі.

Головне