На Волині водій під час погоні від поліції сам зателефонував на 102, щоб повідомити про переслідування

На Волині водій під час погоні від поліції сам зателефонував на 102, щоб повідомити про переслідування

Водій у Волинській області, що перебував під наркотичним сп'янінням, намагався втекти від патрульної поліції і під час переслідування сам зателефонував на лінію 102, повідомивши про те, що за ним женуться.

Про це повідомив перший заступник начальника Департаменту патрульної поліції Волинської області.

Інцидент стався на дорожній станції патрульної поліції Волині, де поліцейські зупинили водія з ознаками наркотичного сп’яніння. Однак замість зупинитися, водій вирішив втекти і вирушив у напрямку Рівного на швидкості понад 150 км/год. Орієнтування про втікача одразу передали рівненським патрульним.

Щоб зупинити порушника, рівненські поліцейські створили штучний затор на центральній вулиці міста. Проте, намагаючись втекти, водій встиг сам зателефонувати на лінію 102, повідомивши, що за ним женеться поліція і зазначивши свою високу швидкість.

Не маючи інших варіантів, втікач зменшив швидкість і зупинився. Від проходження огляду на стан сп'яніння водій відмовився.

Як писали “Ми-Україна” раніше, блокування українсько-польського кордону з боку польських фермерів наразі не відбувається, рух транспортних засобів через пункти перетину здійснюється у штатному режимі.

Головне

Президент України Володимир Зеленський розповів, про що йому вдалося домовитися під час закордонних візитів, які він здійснив останніми днями до країн Європи.