На Волині дроном намагалися переправити через кордон наркотиків на понад 13 млн грн

На Волині дроном намагалися переправити через кордон наркотиків на понад 13 млн грн

На Волині прикордонники приземлили дрон, яким збиралися переправити через кордон понад 22 кілограми наркотиків вартістю 13 мільйонів гривень. Про це повідомляє Західне регіональне управління Держприкордонслужби України.

На околиці одного з прикордонних населених пунктів Ковельщини прикордонники спільно зі співробітниками СБУ збили квадрокоптер з двома пакунками. Як згодом з'ясувалося, в них знаходилося 22,5 кілограми гашишу.

"За процесуального керівництва прокурорів Волинської обласної прокуратури трьом волинянам повідомлено про підозру у вчиненому за попередньою змовою незакінченому замаху на контрабанду особливо небезпечного наркотичного засобу в особливо великому розмірі (ч. 2 ст. 28, ч. 3 ст. 15, ч. 3 ст. 305 КК України)", – йдеться у дописі. 

Суд обрав усім трьом підозрюваним запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.

Нагадаємо, у центральній частині Франції на атомній електростанці вночі,10 лютого сталася пожежа, через яку зупинили два реактори. Про це повідомляє видання Reuters.

Як писали "Ми-Україна" раніше, наразі вантажівки не можуть перетнути кордон між Україною та Польщею через блокування двох пунктів пропуску – Ягодин – Дорогуськ та Рава-Руська – Гребенне. Проте, з понеділка, 12 лютого, фермери планують розпочати протести ще на двох інших КПП.

Головне