На в’їзді до Києва затримали чоловіка, який фіксував координати важливих держоб’єктів

На в’їзді до Києва затримали чоловіка, який фіксував координати важливих держоб’єктів

Військовослужбовці Національної гвардії затримали на в’їзді до Києва чоловіка, який фіксував координати важливих державних об’єктів. Про це повідомили у пресслужбі Нацгвардії.

Згідно з оприлюдненими даними, чоловік їхав на велосипеді, а під час зупинки біля одного з КПП почав робити записи у щоденнику. Зокрема він фіксував координати важливих держобʼєктів та робив схеми блокпостів.

"На одному зі стаціонарних блокпостів, що розташований при в’їзді до міста Києва, гвардійці помітили невідомого чоловіка, який прямував на велосипеді та, не доїжджаючи до контрольно-пропускного пункту, зупинився і почав вести запис у своєму записнику.

Гвардійці 25 бригади охорони громадського порядку імені князя Аскольда Північного об’єднання Нацгвардії спільно з працівниками Нацполіції, дочекавшись прибуття чоловіка на блокпост, провели поверхневий огляд, під час якого було виявлено блокноти у яких він записував координати важливих державних обʼєктів, схеми блокпостів та робив записи про вибухівку", - йдеться у повідомленні.

Чоловіка затримала поліція. Правоохоронці повинні встановити всі обставини цього інциденту.

У Нацгвардії зазначають, що інцидент стався кілька днів тому.

Як повідомляли "Ми-Україна", Служба безпеки України затримала російського шпигуна, який встановив веб-камери поблизу Миколаївського морпорту та відстежував дії українських військових кораблів.

Головне