На Вінниччині затримали переправника, який організовував незаконне перетинання кордону

На Вінниччині затримали переправника, який організовував незаконне перетинання кордону

Оперативники Могилів-Подільського загону затримали мешканця Вінниччини, що намагався перевезти особу до кордона із Придністров’ям за понад 2 тисячі доларів.

Про це повідомляє Південне регіональне управління ДПСУ.

Правоохоронці викрили 34-річного водія, який був учасником злочинної групи, що займалася незаконним переправленням осіб через кордон. Для координації своїх дій учасники групи використовували один із популярних месенджерів. Водій транспортував “клієнта” з Вінниці до пункту поблизу кордону з Придністров’ям, приховуючи свої дії під виглядом звичайної поїздки з подругою, аби не привертати увагу правоохоронців.

Зловмисник отримав підозру за ст. 332 КК України (Незаконне переправлення осіб через державний кордон). Водія затримали згідно зі ст. 208 КПК України, йому обрано запобіжний захід у вигляді домашнього арешту. 

Спільно з Могилів-Подільським районним відділом поліції та під процесуальним керівництвом Могилів-Подільської окружної прокуратури проводяться подальші слідчі дії.

Нагадаємо, правоохоронці в Ужгородському районі правоохоронці заблокували канал незаконного переправлення військовозобов’язаних через державний кордон України та затримали організатора злочину й чотирьох “клієнтів”.

Як писали “Ми-Україна” раніше, жінки з африканських країн потрапили на роботу в росію під обіцянками навчання та працевлаштування в сфері обслуговування, але замість цього були змушені збирати іранські дрони для війни проти України.

Головне