На Вінниччині ворог вдарив по об'єкту критичної інфраструктури

На Вінниччині ворог вдарив по об'єкту критичної інфраструктури

Російське окупаційне військо здійснило ракетний обстріл України у ніч на 8 травня. Удар був спрямований на інфраструктурні об'єкти, зокрема, на Вінниччині.

Про це повідомляє ДСНС України у Вінницькій області.

"Під ранок, 8 травня, на Вінниччині ворог завдав ракетного удару по обʼєкту критичної інфраструктури. В результаті влучання, виникла масштабна пожежа. На щастя, ніхто з працівників об'єкта та цивільне населення не постраждали", - йдеться у дописі.

Для тушіння пожежі з ГУ ДСНС було залучено 63 рятувальників та 18 одиниць техніки. За інформацією Повітряних Сил України, цієї ночі ворог наніс комбінований удар ракетами різних типів та ударними безпілотниками, використавши 76 засобів повітряного нападу - 55 ракет і 21 ударний безпілотник.

Нагадаємо, цієї ночі ворог зосередив зусилля на ураженні як об'єктів генерації, так і по тих, які використовуються для передачі потужності. Влучання по об'єктах енергосистеми зафіксовані в шести областях.

Пізніше українців попередили про можливі відключення світла 8 травня. Від 18:00 до 23:00 можливі відключення світла по всій країні.

У ДТЕК розповіли, що під час обстрілу цілями стали одразу три ТЕС компанії.

Як писав "Ми-Україна" раніше, президент Володимир Зеленський порівняв дії нацистів у Другій світовій війні з діями сучасних російських окупантів.

Головне