На Вінниччині сталася ДТП за участі вантажівки: серед загиблих є діти

На Вінниччині сталася ДТП за участі вантажівки: серед загиблих є діти

У Вінницькій області сталася ДТП за участі вантадівки. В трагедії загинули шість осіб, включаючи двох неповнолітніх.

Про це повідомила поліція Вінницької області.

Аварія сталася поблизу села Писарівка Вінницького району - зіткнулися вантажівка і мікроавтобус.

За попередньою інформацією, 16 жовтня близько 17:20 на трасі Стрий-Тернопіль-Кропивницький-Ізварине 36-річний водій вантажівки DAF втратив контроль над транспортним засобом, виїхав на зустрічну смугу і зіткнувся з мікроавтобусом RENAULT TRAFIK, яким керував 48-річний мешканець Вінниці.

Внаслідок аварії загинули на місці водій мікроавтобуса і п'ятеро пасажирів - жителі Вінницького району віком 16, 17, 19, 23 років, а також 21-річний мешканець Жмеринського району.

Водій вантажівки отримав травми та був госпіталізований. Наразі він затриманий у порядку ст. 208 Кримінально-процесуального кодексу України. Обидва автомобілі поміщено на арештмайданчик, а у водія DAF взято зразки крові для проведення токсикологічної експертизи.

За цим фактом слідчі слідчого управління розслідують кримінальне провадження за ч. 3 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) КК України.

Санкція статті передбачає позбавлення волі на строк від п'яти до десяти років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років.

Як повідомляв "Ми-Україна" раніше, на автодорозі Макарів-Бородянка сталася смертельна аварія за участю маршрутного таксі, внаслідок якої загинули двоє чоловіків.

Головне