На Вінниччині є пошкодження внаслідок нічної атаки російських окупантів

На Вінниччині є пошкодження внаслідок нічної атаки російських окупантів

Окупанти атакували Вінницьку область ударними дронами типу "Шахед". Уламки збитих безпілотників пошкодили цивільну інфраструктуру та житлові будинки. Про це повідомляє перша заступниця начальника Вінницької обласної військової адміністрації Наталя Заболотна.

Перша заступниця начальника Вінницької ОВА Наталя Заболотна повідомила, що в області збили 4 "шахеди".

На жаль, через падіння уламків є пошкодження вікон у будівлі цивільної інфраструктури та одного житлового будинку, а також даху ще одного житлового будинку. Обійшлося без постраждалих.

Начальник Київської обласної військової адміністрації Руслан Кравченко повідомляв, що уночі та зранку ворог намагався атакувати Київщину за допомогою ударних дронів та ракет. Усі цілі були збиті силами протиповітряної оборони.

"Внаслідок падіння уламків збитих цілей наразі зафіксовано пошкодження чотирьох приватних будинків та господарчої будівлі в одному з населених пунктів області. В будинках вибиті вікна та двері, пошкоджені стіни, посічені фасади", — йдеться у повідомленні начальника ОВА.

Нагадаємо, незалежний кандидат на пост президента США Роберт Ф. Кеннеді-молодший розглядає можливість припинення своєї президентської кампанії. Про це повідомляє Reuters.

Як писали "Ми-Україна" раніше, пожежа спалахнула біля одного з торгових центрів у Києві зранку 21 серпня. Загоряння виникло біля ТРЦ "Городок". Про це повідомили місцеві Telegram-канали.

Головне