На війні загинув міський голова Лебедина, що на Сумщині - Олександр Бакликов

На війні загинув міський голова Лебедина, що на Сумщині - Олександр Бакликов

На війні загинув міський голова Лебедина Сумської області Олександр Бакликов. Він долучився до війська восени 2022 року. Про це повідомила колишня заступниця міського голови Лебедина Олена Кірєєва.

У вересні 2022 року Олександр Бакликов у у Facebook розповів, що долучається до захисту України: "Колишніх десантників не буває. І мені здоровому, досвідченому десантнику неймовірно боляче ховати наших дітей, які гинуть за Україну, за кожного з нас".

Бакликов був міським головою Лебедина з 2015 року. У 2020 році його вдруге обрали цю посаду, однак у вересні наступного року суд припинив його повноваження. У травні 2022 року суд поновив його на посаді міського голови.

Нагадаємо, за підсумками внутрішнього аудиту, яке проводило Міністерство оборони України, виявлено порушення на загальну суму більше ніж 10 мільярдів гривень. Про це повідомив заступник міністра оборони України Юрій Джигир.

Як писали "Ми-Україна" раніше, російська федерація змогла знищити Трипільську ТЕС, оскільки в української ППО закінчилися ракети для її захисту. Про це повідомив президент Володимир Зеленський.

Головне