На війні загинула парамедикиня Ірина "Чека" Цибух

На війні загинула парамедикиня Ірина

Під час ротації на Харківському напрямку у середу, 29 травня, загинула парамедикиня, доброволиця батальйону "Госпітальєри" Ірина Цибух. Про це йдеться на сторінці батальйону Facebook.

“Вчора під час ротації на Харківському напрямку не стало нашої Чеки – Госпітальєрки Ірини Цибух. За кілька днів до свого Дня народження”, – йдеться у повідомленні.

До повномасштабного вторгнення дівчина була менеджеркою реформи Суспільного, також реалізовувала освітні проєкти у віддалених селах Донеччини й Луганщини.

"Я нещодавно зрозуміла, що цей тренд на те, що ми всі скоро умремо, він досить високо вже звучить, і всі готуються рано чи пізно десь загинути. А коли маєш можливість повертатись до цивільного життя, то ти бачиш, що - окей, можливо пожити це теж може бути тенденцією непоганою. Я просто сама для себе це відкрила. І почала думати — ого, можна ще й пожить!" — цитують Ірину Цибух "Госпітальєри".

Варто зауважити, що Ірина загинула за кілька днів до свого 26-річчя. Вона народилась першого червня 1998 року.

Нагадаємо, що під час виконання бойового завдання загинув льотчик 831-ї бригади із Полтавщини Денис Василюк

Як писав "Ми-Україна" раніше, під час рятувальної операції на фронті загинув бойовий медик, волонтер Українського Червоного Хреста Олександр "Кузьма" Кучерявенко.

Головне