На ураженому у Котлубані складі БК ворог тримав іранську балістику, - ЦПД

На ураженому у Котлубані складі БК ворог тримав іранську балістику, - ЦПД

На складі у Котлубані Волгоградської області рф, який 29 вересня зазнав атаки дронами, росіяни тримали частину переданих Іраном балістичних ракет та пускових для них. Про це повідомив керівник Центру протидії дезінформації РНБО Андрій Коваленко. 

"Атаковано арсенал боєприпасів Головного управління ракетно-артилерійського озброєння Міноборони рф. Там зберігалася частина іранської балістики, а також пускові до них", - написав він.

Речника Української добровольчої армії Південь Сергій Братчук додав, що склад БК у Котлубані використовувався не лише для зберігання, але й для модернізації ракетно-артилерійського озброєння, включаючи зброю іранського виробництва. Напередодні атаки на територію арсеналу прибув черговий ешелон з ракетами. іранського виробництва.

В операції, за його словами, брали участь Сили спеціальних операцій ЗСУ, підрозділи безпілотних систем Головного управління розвідки Міністерства оборони України та Служба безпеки України.

Нагадаємо, українські захисники  у ніч проти 21 вересня вразили два військових арсенали ворога на території росії. 

Як писав "Ми-Україна" раніше, 18 вересня дрони СБУ та Сил оборони прилетіли на російський склад з "Іскандерами", "Точками-У", КАБАми та артилерійськими снарядами у Тверській області росії.

Головне