На трасі "Одеса-Рені" зіштовхнулися позашляховик та вантажівка: загинуло чотири людини

На трасі

В Одеській області на трасі “Одеса - Рені” в суботу, 15 липня, сталася маштаба ДТП, в результаті загинули чотири людини, серед яких дитина. Про це повідомляє головне управління Національної поліції в Одеській області.

Відомо, що трагедія між селами Підгірне та Карналіївка.

Правоохоронці розповіли, що зіткнення відбулося, коли у вантажного автомобіля лопнуло колесо і він виїхав на смугу зустрічного руху.

“Унаслідок ДТП загинули водій позашляховика та три його пасажири, серед яких дитина. Водій вантажівки дістав поранення різного ступеня тяжкості. Він залишився на місці подій, де його перевірили на стан сп'яніння - він тверезий”, - йдеться в повідомленні.

Зазначається, що на місці ДТП працює слідчо-оперативна група з розслідування дорожньо-транспортних пригод СУ ГУНП в Одеській області та територіального підрозділу поліції. 

Наразі встановлюються всі обставини аварії. 

Крім того, співробітники поліції вирішують питання щодо внесення до Єдиного реєстру досудових розслідувань відомостей за статтею 286 Кримінального кодексу України.

Нагадаємо, що на Хмельниччині сталася масштабна ДТП за участі двох легкових автівок та мікроавтобуса, в результаті загинув чоловік, ще 21 людина постраждала. 

Як повідомляли “Ми-Україна” раніше, у польському Титусині поблизу Хелма в результаті зіткнення мікроавтобуса з українцями та вантажівки загинула 33-річна жінка.

Головне